Wij vinden het altijd leuk als u een berichtje in ons gastenboek achterlaat. Daarnaast zijn wij ook op Facebook te vinden! Klik hier, ‘like us’ en laat een berichtje achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Riet Ligthart van Walstijn uit Ermelo
We hebben weer heerlijk en excellent gegeten van " Het Buffet". Het eten was uitmuntend te noemen en onze gasten hebben volop gesmuld en meer dan tevreden. Een echte aanrader.
Elly & Johan
Een woonkamer, ca. 25 gasten, een paar statafels, een aantal stoelen, een hapje en een drankje, en je hebt een gezellig verjaardagsfeestje. Voeg daar aan toe een goede kok, die een paar hapjes en een heerlijk buffet verzorgd, bij jou in huis, en dan heb je echt een feest.
Dat is ons overkomen en dankzij Eric waren wij zelf ook een beetje gast op ons eigen feest en konden heerlijk genieten van de hapjes, drankjes en aanwezige gasten.

Door deze prettige ervaring hebben wij Eric uitgenodigd om een barbecue te verzorgen tijdens ons jaarlijkse familieweekend. Ook dit werd een geweldige ervaring. De familie kom zich te goed doen aan een goed verzorgde en gevarieerde vleesschotel, en een paar heerlijke salades.
De Ermelose Football Club (EFC'58) organiseerde woensdag 22 oktober 2014 een Sport & Business Café voor al haar sponsors en relaties. Bijzondere gasten deze avond waren Hans Kraay jr., beter bekend als 'Hansie Hansie' die werd geïnterviewd door Evert ten Napel. De ruim 100 gasten genoten van de anekdotes en sappige verhalen die ter tafel kwamen. De avond werd muzikaal omlijst door het trio 'Jan Geijtenbeek' uit Ermelo. Voorafgaand aan het interview konden de gasten genieten van een warm- en koud buffet wat verzorgd werd door 'Het Buffet' en dat was smullen geblazen. Als organisatie kregen wij heel veel complimenten over het buffet, de keuze aan gerechten en natuurlijk over de smaak.

Die complimenten willen wij als EFC'58 graag op het gastenboek kwijt.

Bedankt Eric, het is voor een ieder zeker een aanbeveling en voor ons voor herhaling vatbaar!!!
S. van Rooyen
Heerlijke hapjes met oud & nieuw!
Vrienden en de buren hebben gesmuld. Goed verzorgd.
Fantastisch!
Ine Bronkhorst-Neeb
Eric heeft voor mij een paar heerlijke schotels gemaakt, die ik alleen nog maar in de oven hoefde te zetten; Ook de salade smaakte voortreffelijk. Ik wens jullie heel veel succes!!
Riet Ligthart van Walstijn
Omdat ik al eerder het voorrecht had om van je diensten gebruik te maken wil ik je,beste Eric,allereerst van harte feliciteren met de opening en start van je bedrijf "Het Buffet".
Ik kan jouw initiatief alleen maar toejuichen omdat ik heb ervaren dat je klanten,die je ondersteunt en adviseert met het organiseren van een feest(je),blij en tevreden maakt omdat je alles in het werk stelt en je uiterste best doet om de opdracht zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.
Dit komt tot uitdrukking in de klantvriendelijkheid,correcte en plezierige communicatie,het positieve meedenken en het nakomen van de afspraken en last but not least de perfecte en professionele afwikkeling.
Ons buffet zag er prachtig en overdadig uit,vers,fris,hygiënisch en mooi opgemaakt.Kortom mijn feestje was geslaagd en mijn gasten waren dik tevreden.
Daarom Eric,wil ik je van harte veel succes en plezier toewensen met de start van "Het Buffet".
Hartelijke groet, Riet Ligthart van Walstijn
Inge van der Stok
Uitstekend verzorgde en smakelijke lunch .
15 januari j.l. heeft Het Buffet ter ere van het 30-jarig lustrum van bridgeclub BC44 het buffet verzorgd voor 80 personen. Iedereen was vol lof over de uitstekend verzorgde en smakelijke lunch. Bovendien klopte ook het prijskaartje voor 100%. Bij een volgende gelegenheid zal ik beslist Het Buffet weer benaderen.
Inge van der Stok uit naam van BC 44